lauantai 27. lokakuuta 2012

Freedom within prison walls.

Tänään on vapaapäivä. Sai nukkua pitempään. Syödä aamupalan rauhassa. Sitten lähdin kameran kanssa kävelylle, tutkimaan kaupunkia. Kauniiden ja karujenkin asuinalueiden läpi kuljeksin. Hyvin erilaisia alueita on aivan kiinni toisissaan.

Aurinko paistoi täydeltä terältä ja syksyn lehdet rapisivat jaloissani. En malttanut palata baseen ennenkuin olin niin väsynyt, että oli pakko. Reilut 4 tuntia tuli talsittua. Kuvia en muistanut montaa ottaa. Samalla reissulla kävin välttämättömillä ostoksilla ja etsin elokuvateatterin.

Nyt on vatta täynnä riisipuuroa. Lauantaisin ja sunnuntaisin on erilaiset ruoka-ajat kuin arkena. Joka lauantai on puuropäivä. Tulee jouluinen olo. Päivä on ollut ihana. Paljon valoa, raitista ilmaa ja ulkoilua. Vielä jos jaksaisi kiivetä yhden mäen päälle ennenkuin tulee ilta ja aurinko laskee.

Huomaan kaipaavani ulkoilmaa aivan uudella tavalla nyt, kun olen työajallinen ja en voi lähteä ulkoilemaan ennen klo 16. Sitten päivällinen onkin klo 16.30. joten en ehdi ulos asti koskaan ennen klo 17 ja sitten alkaakin jo hämärä hiipiä vuorten takaa. Pitää ottaa kaikki ilo irti viikonloppuina ja varsinkin nyt, kun on keliä.

Monena päivänä töitä tehdessäni olen kuunnellut Åströmin Ninan biisiä Freedom within prison walls. Kappale on syntynyt Ninan vankilavierailujen kautta. Se istuu hyvin nykyiseen asuin- ja työpaikkaani.
Enjoy it :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti